DIBS42 is op zoek naar nieuwe teamleden!

Werktuigbouwkundige BIMBaas

Kantoorlocatie: Utrecht, Nederland

Wie zijn wij?

Ons team van BIM-engineers is gespecialiseerd in de disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde en constructie. We werken voornamelijk aan grote utiliteitsprojecten, zoals ziekenhuizen, musea, distributiecentra, luchthavens, datacentra, kantoren en gemengde hoogbouw. We zijn op zoek naar een Werktuigbouwkundige BIMBaas die ons groeiende team wil versterken en bij wil dragen aan ons succes.

Ons team van BIM-engineers is gespecialiseerd in de disciplines bouwkunde, constructie, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. We werken voornamelijk aan grote utiliteitsprojecten, zoals ziekenhuizen, musea, distributiecentra, datacentra, kantoren en hoogbouw gemengde gebouwen. We zijn op zoek naar een Werktuigbouwkundige BIMBaas om ons groeiende team te versterken en bij te dragen aan ons succes.

Werk als een Baas!

Be a boss! Als BIMBaas wil je de beste zijn in jouw vakgebied, ben je nieuwsgierig naar de laatste innovaties om BIM eenvoudiger, sneller en beter te maken en draag je dit uit naar collega’s en opdrachtg evers.

Wij zoeken naar (jouw) BIM superpowers:

Als BIMBaas coördineer je onze projecten en maakt moeilijke zaken eenvoudig. Je draagt bij aan procesoptimalisatie en automatisering en integreert naadloos het BIM-proces in het ontwerp- en bouwproces. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat het virtuele gebouw een verlengstuk is van het fysieke gebouw en ondersteunt onze klanten optimaal bij hun vraagstuk. Je draagt ook bij aan het handhaven van de BIM eisen, werkt nauw samen met het projectteam en traint jezelf in de benodigde kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een maakbaar en werkbaar model en BIM-proces. Je werkt samen met engineers en modelleurs in Nederland en Servië en werkt nauw samen met de eindbazen Dennis en Djorhia. Je hebt een rol in de groei van DIBS42 en de vrijheid om die rol vorm te geven.

Jouw Specs:

 • Je hebt ervaring met project coördinatie
 • Je hebt ruime kennis van werktuigbouwkundige installaties
 • Je hebt ruime ervaring binnen de bouw
 • Je bent bekend met diverse software, zoals Revit, Navisworks of Solibri
 • Je kunt programmeren en/of procesmatige processen opzetten ( pré)
 • Je bent nieuwsgierig naar innovatie en de nieuwste technieken en raakt verveeld als je te lang hetzelfde doet
 • Belangrijkste skills: communiceren, procesmatig werken, maakbaarheidskennis en datamanagement
 • Je spreekt Nederlands en Engels
 • Je wilt minimaal 32 uur werken, maar bij voorkeur 40

Wat we bieden:

 • Een salaris tussen de € 4.500,– en € 6.900,–
 • Een fantastische werkplek doordrenkt van Sci-Fi in Utrecht maar je krijgt ook de mogelijkheid om indien gewenst (deels) thuis te werken
 • Werken met vrijheid en flexibiliteit, – informeel niet-hiërarchisch met volop mogelijkheden om jezelf en de organisatie te ontwikkelen
 • Mogelijkheden om internationaal te werken

Secundaire voorwaarden

 • Een laptop en een elektrische leaseauto
 • Alle noodzakelijke trainingsmogelijkheden voor je ontwikkeling
 • Open communicatie, met volledig transparante bedrijfsvoering
 • Fantastische collega’s!

Heb je vragen? Bel Ed op 06-23525715 of stuur een berichtje op Whatsapp of Linkedin. Direct solliciteren? Stuur je CV of profiel naar info@dibs42.com

Over DIBS42

DIBS42 staat voor Digital Integrated Building Solutions en 42 is het getal dat als antwoord op alles staat, google het maar eens. Vanuit onze vestigingen in twee landen – Nederland en Servië – werken we met een groep enthousiaste BIM-nerds (en SciFi-liefhebbers) die zijn gespecialiseerd in bouwkunde, constructie en gebouw gebonden installatietechniek, waarbij we ons richten op mensen, proces, data en organisatie.

Binnen DIBS42 zijn we constant bezig om complexe vraagstukken op een eenvoudige en begrijpelijke manier te realiseren en willen we de wereld een beetje mooier maken. Dit doen we door een positieve bijdrage te leveren aan het milieu, dieren, menselijk welzijn en The Next Generation. We houden hier rekening mee bij elke keuze die we maken. We streven ernaar om binnen 5 jaar de beste data-gedreven, duurzame, zelflerende, virtuele bouwer van Europa te zijn.

Wil je ons helpen? Kom werken bij DIBS42!

We hopen dat we je nieuwsgierig en enthousiast hebben gemaakt en leren je graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Heb je vragen of wil je direct een afspraak inplannen, bel dan met SalesBaas Ed den Boer op 06 – 23 52 57 15 of stuur een berichtje op Whatsapp of Linkedin.

Direct solliciteren? Stuur je CV of profiel naar info@dibs42.com.